FEBRUARI 2019 schrijfupdate: Een maand van mijlpalen

Hoewel februari slechts enkele dagen korter is dan alle andere maanden, voelt deze maand altijd veel korter, hè? Nou ja, dat heb ik tenminste; en vooral dit jaar is februari voorbij gevlogen. Maar, zoals de titel al weggeeft… het was wel een hele bijzondere maand voor mij – een maand van mijlpalen 🙂

 

• Het “einde” van de Schimmenwereld Serie

“Einde” met aanhalingstekens, omdat het anders zo demonstratief staat en het net is alsof er iets dood is gegaan, in plaats dat het iets is om te vieren 😉

Iedereen die me volgt op social media heeft dit nieuws vast wel allang voorbij zien komen, maar voor deze schrijfupdate moet ik het natuurlijk toch nog even aanhalen: deze maand heb ik het zesde en daarmee allerlaatste deel van de Schimmenwereld Serie, Schimmenstof, afgeschreven! Daarna ging ik aan de slag met het bonusmateriaal en ook dat heb ik vorige week afgerond. Oftewel: het hele project is af.

Om eerlijk te zijn heb ik het idee dat het nog steeds maar half tot me door is gedrongen…! Aan de ene kant voel ik me euforisch, aan de andere kant vind ik het jammer… en dan is er nog een derde kant; een kant die niet helemaal lijkt te bevatten wat dit nu precies inhoudt 😛

Het afschrijven van een boek is natuurlijk altijd iets bijzonders, het geeft je een speciaal gevoel, maar het afschrijven van een hele serie… Dat is echt heel wat anders, omdat het verhaal nu dus echt afgelopen is.

Ik wil heel graag meer vertellen over hoe het was om Schimmenstof en dus de Schimmenwereld Serie af te schrijven, en daarvoor heb ik voor volgende week — mooi in de eerste week van maart — een speciaal blogbericht gepland staan waarin ik er alles over vertel én ook met jullie deel waar ik de komende maanden aan ga werken! 😀 Ik vind dat dat wel een eigen artikel verdient, dus hier kom ik volgende week uitgebreid op terug!

 

• Recensies voor Schimmenstad

Het vijfde boek van de Schimmenwereld Serie, Schimmenstad, is op 1 december 2018 uitgekomen… en deze maand kwamen er maar liefst twee recensies online — en ze zijn zo mooi, dat ik het nog steeds niet helemaal kan geloven! xD

Dit voegde echt wat toe aan mijn feestvreugde wat betreft het afschrijven van Schimmenstof; het blijft immers een bijzonder gevoel als je merkt dat je lezers blij maakt met de boeken die je schrijft. Zoals ik laatst op social media zei: Daar schrijf ik nou voor!

Je kan de recensies vinden op Veronique’s Boekenhoekje en Bookalicious Journey!

 

• Even een break…

Deze maand is heel intens geweest, dus heb ik mijn best gedaan (haha) om ook voldoende te chillen — en dat was niet zo moeilijk met dat prachtige lenteweer! Ik ben o.a. naar de Hortus Botanicus geweest in Leiden en heb daar wat foto’s genomen:

 

This slideshow requires JavaScript.

 

• INSPIRATION OVERDOSE

Hoewel ik deze week even probeer te acclimatiseren van het afronden van zo’n groot project als de Schimmenwereld Serie, maakt mijn hoofd alweer overuren — ik heb ontzettend veel inspiratie en veel te veel (écht veel te veel) ideeën 😀 Gelukkig heb ik een soort schema waaraan ik me moet houden, zodat ik tenminste nog wel een idee heb van wat ik ga doen de komende maanden 😉 Ook hier zal ik meer over vertellen in het blogbericht van volgende week, en natuurlijk in de toekomstige schrijfupdates!

 

Nou, dit was februari voor mij… Een maand van succes kan ik eigenlijk wel zeggen; het geeft me super veel energie om aan maart te beginnen!

Bedankt voor het lezen en heb je vragen of wil je iets kwijt? Laat dan een berichtje achter!

– Lynn

Posted by Lynn Robin

4 comments

Wat een geweldige recencies zijn dit, en ik sluit me hier volledig bij aan.
De Schimmenwereld serie is echt fantastisch! Ik ben heel benieuwd naar het laatste deel.

Ooh, heel erg bedankt!! ❤️

Als grote fan van al jouw boeken vind ik het echt wel jammer dat de Schimmenwereld serie naar zijn laatste deel gaat lopen, maar aan de andere kant wil ik ook graag weten hoe alles nu gaat aflopen – beetje dubbel gevoel dus 🙂

Wat betreft de mooie recensies van Veronique’s Boekenhoekje en Bookalicious Journey: Ze zeggen exact wat ik ook bedoel: de boeken van Lynn Robin MOET je lezen, ze zijn ronduit GEWELDIG! Wat fijn dat deze recensenten jouw boeken zo positief weten te waarderen en de hoge kwaliteit ervan goed weten te herkennen!

Ik kijk uit naar het laatste deel van de Schimmenwereld! (en naar de andere boeken die je gaat schrijven in de toekomst natuurlijk!).

BTW: Gave foto’s van de Hortus Botanicus, ben daar vroeger ook een keer geweest; heb toen, lekker rustig onder een mooie boom, op een bankje een boek zitten lezen – was erg gezellig 🙂

Oh, dat vind ik echt heel leuk om te horen! Ik heb dat dubbele gevoel ook, hoor – aan de ene kant vind ik het te gek dat ik de serie heb afgerond, maar aan de andere kant ook ontzettend jammer ?

Het is inderdaad super gaaf dat recensenten zo positief reageren, het is telkens toch weer spannend! Maar ik ben er heel dankbaar voor~ ?

En wat leuk! Ik heb daar ook meerdere keren gezeten met een boekje in de schaduw van een boom; het is daar inderdaad heerlijk rustig!

Dankjewel voor je super leuke berichtje, en ik hoop dat je (in de toekomst) zal genieten van Schimmenstof en van al mijn andere boeken die ik nog zal gaan uitbrengen! ❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.