The Indie Awards – je kan stemmen op… Schimmendroom!

“Het is tijd voor schaamteloze zelfpromotie!” — Dat is wat er in het mailtje staat dat ik vorige week binnenkreeg namens The Indie Awards 😉 En dat is dus precies wat ik nu ga doen in deze blogpost!

In november 2018 kreeg ik een mailtje met de mededeling dat mijn boek, Schimmendroom, was genomineerd voor The Indie Awards. In december kreeg ik te horen dat mijn boek op de longlist terecht was gekomen… en over een maand, in maart, zal bekend worden gemaakt welke boeken de shortlist hebben gehaald.

Maar de hele maand februari staat in teken van de publieksprijzen — en daar kunnen jullie voor stemmen!

Je kan stemmen op je favoriete indie-fictieboek van 2018 die op de longlist staat, je favoriete non-fictieboek… én op wat jij de mooiste boekcover vindt!

Vind jij dat Schimmendroom een prijs verdient?

 

>>>Breng dan hier je stem uit voor The Indie Awards<<<

 

Natuurlijk ben je vrij om te stemmen op welk boek je maar wil… maar als je van Schimmendroom hebt genoten, zou ik het natuurlijk enorm waarderen als je mij — en Lily en Mason! — een extra stem zou willen geven 😀

Alvast ontzettend bedankt!

 

Goed, en dan nu weer verder schrijven aan Schimmenstof, het laatste deel van de Schimmenwereld Serie… 😉

– Lynn

Posted by Lynn Robin

2 comments

Ik heb je zojuist, zonder enige aarzeling, mijn stem gegeven: Schimmendroom was/is voor mij een TOP boek, wat ik met super veel plezier heb gelezen! Ik wens je dan ook veel succes met ‘The Indy Awards’: Lynn Robin en Schimmendroom moeten wat mij betreft winnen! 🙂

Oooh super, echt ontzettend bedankt!! 😀 Dat vind ik zó cool om te horen! Dankjewel voor je stem en je leuke berichtje! <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.