2018: Merry Christmas! Dagen van magie en inspiratie

MERRY CHRISTMAS EVERYONE!!!

 

Ik wens jullie allemaal een ontzettend fijne kerst! Ik hoop dat iedereen het gezellig heeft en, net als ik, geniet van deze dagen van magie en inspiratie πŸ˜‰

Voor mij heeft kerstmis altijd iets magisch – het zal wel door al die lichtjes komen, dat de dagen zo kort zijn en het zo snel donker wordt… en daarnaast lijk ik in deze tijd van het jaar altijd extra veel inspiratie te hebben!

Dus ja, ook al komt de familie op bezoek en zal ik vandaag en morgen mijn laptop niet aanraken (EEEEEK), zullen mijn aantekeningenschriftjes binnen handbereik liggen (ze liggen al klaar tussen de kerstspulletjes, zoals je ziet op de foto hierboven!), zodat ik snel al mijn ideeΓ«n op kan schrijven – mijn hoofd trekt zich niets aan van de “kerstverplichtingen” en blijft gewoon doorwerken πŸ˜‰

Maak er een paar mooie dagen van allemaal!

– Lynn

 

Bookpage_Schimmen_en_Winter

Psst! Niets te doen met de kerst en zin in een snelle read? Schimmen en Winter is een kort verhaal speciaal geschreven voor de kerst en het eBook is gratis te downloaden via The Black Sheep Indie en Kobo! Het verhaal speelt zich af tussen deel 2 en 3 van de Schimmenwereld Serie, maar is uitgebracht als deel 3.5, aangezien het aan te raden is om eerst deel 3 gelezen te hebben in verband met spoilers πŸ˜‰ Enjoy~!

Posted by Lynn Robin

5 comments

Jij ook hele fijne en magische kerstdagen gewenst.

Fijne feestdagen Lynn Robin!! πŸ™‚

Ik heb zojuist Schimmen en Winter ge-download! Bedankt voor het lees cadeau! Ga lekker lezen vanmiddag! Prettige voortzetting van de Kersttijd!

Super leuk, ik hoop dat je ervan genoten hebt! ❀️

β˜… β˜† Merry Christmas! β˜† β˜…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.