“Winterzielen” nu te lezen op Get Inspired By Books!

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door de oprichtster van de website Get Inspired By Books, met de vraag of ik een kort verhaal wilde schrijven met als thema “feestdagen”, die ze kon delen op haar site! In oktober was daar namelijk ook al een herfstverhaal van mij gedeeld, Kompas: het Eerste Herfstblad.

Natuurlijk wilde ik daar maar wat graag een verhaal voor schrijven – ik ben gek op de feestdagen – dus ik ging gelijk aan de slag en heb een romantisch, magisch verhaal geschreven getiteld “Winterzielen”.

 

>>> Lees “Winterzielen” op Get Inspired by Books! <<<

 

Ik hoop dat jullie mijn verhaal met plezier zullen lezen en dat het jullie in de kerst-stemming brengt! πŸ˜‰

Veel liefs,
– Lynn

Posted by Lynn Robin

4 comments

Wat een prachtig, magisch kerstverhaal!

Ontzettend bedankt!! <3

Super mooi verhaal – bedankt voor het delen – heb genoten! πŸ™‚

Hartstikke fijn om te horen, dankjewel!! πŸ˜€

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.