OKTOBER 2018 schrijfupdate: Grijnzende pompoenen en donkere avonden

Wow, ik heb voor mijn doen zoveel blogartikels gedeeld de afgelopen maand, dat ik bijna mijn maandelijkse schrijfupdate was vergeten!

Maar hier is ie dan… πŸ™‚

 

This slideshow requires JavaScript.

β€’ Halloween

Zoals ik in mijn update van september al had aangekondigd, heb ik deze maand veel gedaan aan Halloween! Iedere week is er een artikel verschenen over waargebeurde horrorverhalen; ik vind het altijd super gaaf om erover te lezen, maar ook om erover te vertellen!

Op 31 oktober, dus echt op Halloween, zal mijn laatste artikel verschijnen en ik kan alvast verklappen dat het een iets ander artikel zal worden… en dat het te maken heeft met het top-secret Halloween-project waar ik het vorige maand nog over had… πŸ˜‰

 

β€’ Schimmenstad redactie

Ook is er deze maand achter de schermen hard doorgewerkt aan de redactie van Schimmenstad, het vijfde deel van de Schimmenwereld Serie (komt uit in december… ooh, dat duurt niet lang meer!!). De laatste redactieronde zit er bijna op en in november wordt het tijd om het boek weer publicatie-klaar te maken. Ik heb daar echt enorm veel zin in en zal jullie op de hoogte houden! πŸ˜€

De release date van Schimmenstad zal in november officieel bekend worden gemaakt! Dus… houd mijn blog in de gaten πŸ˜‰

 

β€’ Somnus TIJDELIJK on-hold

Ah, Somnus. Wat een boek. No worries, het schrijven gaat hartstikke goed, maar er zijn wat onverwachtse veranderingen opgetreden in mijn plannen voor 2019 (oktober is een gekke maand voor mij geweest!). Weliswaar positieve veranderingen, maar onverwachts!

Hierdoor staat het vervolg op Insomnia tijdelijk on-hold (hoewel ik druk aantekeningen blijf maken voor het boek, want ik heb zoveel gave ideeΓ«n en het plot begint alsmaar completer te worden), omdat ik het schrijven van het zesde en daarmee laatste deel van de Schimmenwereld Serie voorrang moet geven voor een vervroegde release volgend jaar.

Ik weet dat dit allemaal heel cryptisch klinkt, maar ik kan momenteel nog even niets zeggen over de wijzigingen in mijn plannen… mÑÑr: alles wordt awesome Γ©n zodra ik het kan, zal ik jullie er alles over vertellen om meer duidelijkheid te geven πŸ™‚

 

β€’ Korte verhalen van oktober

Als je dit blog de afgelopen maand in de gaten hebt gehouden weet je dit allang, maar ook deze maand heb ik weer een aantal korte verhalen gedeeld op Lynn’s Paper Heart. Om precies te zijn vier, allemaal in het horror genre – speciaal voor Halloween πŸ˜‰

 

β€’ Op naar november!

Ik kan eigenlijk bijna niet geloven dat over twee maanden het jaar alweer voorbij is! Ik heb een hoop gedaan… en toch nog steeds niet genoeg, haha πŸ˜‰ Hoe dan ook, ik begin stiekem wel al enorm uit te kijken naar kerstmis… πŸ˜€

In november zal Schimmenstad klaar gemaakt worden voor publicatie Γ©n zal ik hoogstwaarschijnlijk alvast druk gaan brainstormen voor deel 6 van de Schimmenwereld Serie… en voor het vervolg op Insomnia, natuurlijk. Dat wordt multi-tasking!

 

Bring it on, November. I’m ready for you!

– Lynn

Posted by Lynn Robin

4 comments

Je hebt het weer lekker druk. En Ik heb deze maand al je korte verhalen gelezen en ze zijn harstikke gaaf!
Ik ben benieuwd waarom je Somnus on hold heb gezet, maar dat horen we wel van je.
Groetjes,
IngeJo

Super leuk om te horen dat je al mijn verhalen hebt gelezen en bedankt!! Yes, ik post zo snel mogelijk een duidelijke update met uitleg, haha ;D Groetjes, Lynn

‘Somnus TIJDELIJK on-hold’ ?… en je uitleg klinkt inderdaad heel cryptisch πŸ™‚ Je maakt ons nieuwsgierig over je plannen…
Ben ook nieuwsgierig naar 31 oktober; naar het top-secret Halloween-project – klinkt cool! Oktober/Halloween maand was al te gek met alle info mbt waargebeurde horror stories en de, door jouw geschreven, 4 horror-verhalen (was TOP!) en nu krijgen we nog meer!
Ja, nog twee maanden dan is het jaar 2018 al weer voorbi (het gaat zoooooo snel)j: maar eerst nog Kerst – dat is een gezellige tijd πŸ™‚

Haha πŸ˜€ Zodra ik kan vertel ik zo snel mogelijk over mijn *spannende* toekomstplannen wat betreft de Insomnia boeken! En super fijn dat je genoten hebt van mijn Halloween-artikels, verhalen (dankjewel!!) Γ©n dat je uitkijkt naar mijn verrassing op 31 oktober! Yep, de tijd vliegt! En kerstmis is inderdaad een super gezellige tijd πŸ˜€

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.