JULI 2018 schrijfupdate: zon, zon, zon en brainstorming

In mijn schrijfupdate van juni kondigde ik nog aan dat mijn zomervakantie net begon; nu is juli alweer bijna voorbij! Deze maand zal het een korte update worden, aangezien ik de afgelopen weken op schrijfgebied niet héél veel heb gedaan… maar toch heb ik niet stilgezeten 🙂

• Schimmendroom lag in de brievenbus…

Ik begon deze zomerse vakantiemaand maar al te goed: de eerste week lagen mijn hardcover en paperback edities van Schimmendroom al in de brievenbus! Ik voelde me heel trots (nou ja, nog steeds wel een beetje eigenlijk… 😉 ); het is iedere keer weer een fantastisch gevoel om een nieuw boek, waar je de afgelopen maanden dag in dag uit aan gewerkt hebt, in handen te kunnen houden.

Daarnaast was ik ook verrast over hoe dik de boeken zijn! Schimmendroom is immers het eerste deel binnen de Schimmenwereld Serie van romandikte. Maar hé, als ik ergens van houd dan zijn het lekkere dikke boeken 😉 Jullie hopelijk ook?

Ik heb er gelijk buiten een fotootje van gemaakt:

Schimmendroom verschijnt 1 augustus 2018 als hardcover, paperback en eBook in de online winkels!

• Dagjes uit

Met het prachtige zomerweer is het natuurlijk geen verrassing dat ik de afgelopen weken veel naar buiten ben geweest! Ik ben onder anderen naar de Hortus Botanicus gegaan in Leiden. De bloemen, planten en bomen waren mooi; het was rustgevend om er rond te lopen en wat ik vooral interessant vond was de grote kas. Tijdens mijn uitstapje heb ik wat foto’s genomen!:

Daarna heb ik nog lekker in het gras gezeten en zitten brainstormen voor de Schimmenwereld Serie – de inspiratie sloeg weer toe… 😉

Verder ben ik sowieso veel buiten geweest om in het gras te liggen en lekker te lezen… Uh tja, nee, mijn leven is lang niet zo spannend als de levens van de karakters uit mijn boeken, maar ach. Dat is maar goed ook, denk ik – anders zou ik niet aan schrijven toekomen! 😛

Nou, dit was de update alweer! Ik heb eigenlijk praktisch niet geschreven de afgelopen maand; ik heb mezelf gedwongen om écht even op de rem te trappen en mijn hoofd leeg te maken. En het heeft geholpen, want de afgelopen weken nemen de nieuwe ideeën alleen maar toe! Binnenkort kan ik dus weer lekker aan de slag met alle projecten voor de Schimmenwereld Serie en de Insomnia Saga… Ik kijk ernaar uit 🙂

– Lynn

Posted by Lynn Robin

6 comments

De cover van je nieuwe boek ziet er weer prachtig uit! En je foto’s zijn ook erg mooi. Fijn dat je lekker bij hebt kunnen tanken en dat je weer met veel plezier aan je volgende boeken kan gaan werken! Ik kijk er weer naar uit!

Ooh heel erg bedankt! En ik kijk er ook naar uit om weer aan de slag te gaan! ;D

Gefeliciteerd met je nieuwste boek Schimmendroom; kijk er naar uit om het te gaan lezen – is het boek eigenlijk al te koop? Coole cover btw! Mooie foto’s heb je gemaakt tijdens je bezoek aan de Hortus Botanicus in Leiden, ben er zelf ook eens geweest – hing een fijne sfeer en het was er lekker rustig van wat ik me herinner 🙂 Succes met het schrijven! 🙂

Oh sorry, domme vraag van mij, zag het net staan: ‘Schimmendroom verschijnt 1 augustus 2018 als hardcover, paperback en eBook in de online winkels!’
Vandaag dus! Ga ‘m straks bestellen! 🙂

Hoi Stone!

Heel erg bedankt voor je leuke berichtjes! En ja, Schimmendroom is sinds vandaag inderdaad te koop! Ik heb zojuist het blogbericht online gezet met alle informatie. Je kan ‘m hier vinden: https://www.lynnrobin.com/2018/08/01/schimmenwereld-serie-schimmendroom-nu-te-koop/

Alvast hartstikke bedankt voor het kopen én lezen van Schimmendroom; ik hoop dat je ervan geniet! 😀

[…] verhaal, Nacht in Bloei, is geïnspireerd door mijn uitstapje deze zomer naar de Hortus Botanicus (klik hier voor foto’s!). Ik vond de kas heel mooi en interessant, en vroeg me af hoe het moest zijn om er ’s nachts […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.