Interview op Duntax.nl

De schrijvers van The Black Sheep Indie zijn laatst geïnterviewd door het blog Duntax.nl – of om precies te zijn door onze mede-indie, schrijfster Melanie van Garderen – en inmiddels staat het interview met mij online!
 
Ik vertel over de Insomnia Saga, de Schimmenwereld Serie, wat schrijven voor mij betekent en nog veel meer!

Wat houdt schrijven voor jou in?

Eén van mijn hoofdrolspeelsters uit de Schimmenwereld Serie, Lily, is pianiste en in het boek maakt ze de opmerking dat “muziek haar zuurstof is”. Nou, dat is precies wat schrijven voor mij is: schrijven is mijn zuurstof.

Ik doe niets liever. Me verliezen in andere werelden, karakters uitdiepen, plottwisten bedenken die lezers niet aan zien komen… er is niets anders wat me zoveel voldoening geeft als dat.

 

Posted by Lynn Robin

4 comments

Wat een ontzettend leuk interview. Je bent zo lekker dynamisch bezig, ga zo lekker verder en verras ons met nog meer van jouw gave boeken.

Oooh, wat een leuk berichtje, echt super bedankt!! <3

Heel leuk interview om te lezen! Ik kijk uit naar je nieuwe boeken! 🙂

Super om te horen, dankjewel!! 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.