SCHIMMENDROOM | Boektrailer

Iedereen die me volgt op Facebook en/of Twitter heeft mijn berichtjes vorige week vast wel voorbij zien komen; donderdag en vrijdag werd er hard gewerkt aan de boektrailer voor Schimmendroom, het vierde deel van de Schimmenwereld Serie, die op 1 augustus 2018 uit zal komen als hardcover, paperback en eBook…

Vandaag mag ik trots aankondigen dat de boektrailer inmiddels af is – én al online staat! Wil je alvast de sfeer proeven van het nieuwste deel van de Schimmenwereld Serie?

Bekijk dan nu de trailer:

 

 

Op 1 augustus verschijnen de hardcover en paperback edities van Schimmendroom op boekenbestellen.nl en het eBook bij The Black Sheep Indie, bol.com én Kobo!

 

“Ik ben meer dan een wapen”

Posted by Lynn Robin

6 comments

Geweldig gave trailer- ECHT TOP en geheel in stijl met je andere boektrailers !

1 augustus als datum staat genoteerd; KOPEN DAT BOEK en LEZEN IN MIJN KOMENDE VAKANTIE PERIODE!
Gefeliciteerd met je vierde boek in De Schimmenwereld Serie!

Wow, echt ontzettend bedankt voor je enthousiaste reactie, Stone!! 😀 Zo leuk dat je ernaar uitkijkt!

En dankjewel voor de felicitatie! Ik voel me best wel een beetje trots dat we nu alweer bij het vierde deel zijn aanbeland, haha! 😉

🙂 Geen dank! Felicitatie is dik verdient; De Schimmenwereld serie is echt HEEL erg goed; De originaliteit van de verhaallijn doet me elke keer weer versteld staan – met elk nieuw boek ontrafel je nieuwe mysteries en vraag je je op het einde weer opnieuw af hoe het verder gaat ! 🙂

Dat vind ik echt héél fijn om te horen, dankjewel! 🙂 😀

Wat een gave trailer. Het maakt me nieuwsgierig om verder te lezen over de Schimmenwereld.

Oooh, dat is te gek om te horen, dankjewel!! 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.