MAART 2018 schrijfupdate: Insomnia/Nachtwandelaar publicatie-klaar + Schimmen en Winter verhalenbundel + druk, druk, druk

Deze maart-update is op de valreep! Maar hij is er toch en ik heb een hoop te vertellen; maart is echt een hele (te) gekke maand voor mij geweest, want wat heb ik een hoop gedaan!

Ook heb ik een paar leuke boek-release nieuwtjes, dus lees gauw verder…

 

โ€ข Insomnia en Nachtwandelaar: helemaal klaar voor de release op 15 en 16 april

De eerste week van maart begon ik (gelukkig niet helemaal alleen, maar met heel veel hulp ๐Ÿ˜‰ ) aan het publicatie-klaar maken van Insomnia en Nachtwandelaar, de eerste twee boeken van de Insomnia Saga. De release van de eBooks staat gepland voor 15 april en de hardcovers en paperbacks voor 16 april (lees de release aankondiging hier!).

Dat hield dus in dat de boeken moesten worden opgemaakt, de covers moesten op maat worden gezet, de eBooks moesten worden gemaakt, een boektrailer, ga zo maar door – ook moest er van alles uitgezocht worden. En aangezien er deze keer niet maar รฉรฉn boek, maar twee boeken tegelijk gereleased zullen worden, was dat natuurlijk dubbel het werk!

Hier ben ik de eerste drie weken van maart non-stop mee bezig geweest. Het was vreselijk veel werk en zoals gewoonlijk waren de laatste loodjes het zwaarst… maar alles is in orde gemaakt en nu ben ik helemaal klaar voor de release in april!

Om eerlijk te zijn heb ik zelf vorige week stiekem al een pre-release gevierd, aangezien ik de proefexemplaren van de hardcovers binnen kreeg… Kijk hier maar!:

img_0276

Al dat harde werken is het toch weer waard geweest ๐Ÿ™‚

 

โ€ข Website updates

De website is ook weer bijgewerkt; als je een kijkje neemt op de homepage kan je zien dat Insomnia en Nachtwandelaar zijn opgenomen in de slider รฉn er is nu ook een Insomnia Saga boekenpagina.

Waar ik zelf ook erg enthousiast over ben (en jullie hopelijk ook) is de nieuwe Coming Soon pagina, waar mijn boek-releases van 2018 รฉn 2019 aangekondigd staan! Zoals je kan zien zullen dit jaar behalve Insomnia en Nachtwandelaar, ook deel 4 en 5 van de Schimmenwereld SerieSchimmendroom en Schimmenstad – uitkomen, รฉn een speciale Schimmenwereld Serie winterverhalenbundel in december!

Zodra ik de exacte datums van de releases weet, zal de pagina worden bijgewerkt!

Daarnaast is er ook nog een recensie pagina aangemaakt; want sinds maart hebben de eerste drie delen van de Schimmenwereld Serie verschillende mooie recensies mogen ontvangen, waar ik nog steeds een beetje ondersteboven van ben…

 

โ€ข Schimmen en Winter verhalenbundel

Sinds de afgelopen week ben ik begonnen aan de Schimmen en Winter verhalenbundel. In deze bundel zal het verhaal Schimmen en Winter opgenomen worden, dat in 2017 met de feestdagen is verschenen als een gratis eBook bij aankoop van de Schimmenvlucht eBook en de Schimmenwereld Serie eBook bundel bij The Black Sheep Indie.

In deze bundel zullen echter ook drie nieuwe verhalen worden opgenomen, die verteld zullen worden vanuit de oogpunten van Eli, Dinah, Lily, Mason, Blaze en Saffron.

Deze week heb ik de rode draad geschreven voor het eerste verhaal en de eerste drie hoofdstukken. Ik kijk ernaar uit om er mee verder te gaan ๐Ÿ™‚

 

โ€ข Gastblog bij The Black Sheep Indie: Fantasy VS Reality

Maart was fantasy en sci-fi maand bij The Black Sheep Indie. Vandaar dus dat Simone Lucchesi, indie-auteur en oprichtster van TBSI, alle fantasy/sci-fi indies van The Herd heeft gevraagd om een gastblog te schrijven. Dat leek me natuurlijk hartstikke leuk, dus ik heb een lijstje gemaakt van 5 redenen waarom fantasy vaak leuker is dan de realiteit. Je kan mijn gastblog hier lezen!

 

โ€ข Lees gratis mijn nieuwe miniserie: Eรฉn Dag (Kan Alles Veranderen)

Ik werk zowel aan de Schimmenwereld Serie als de Insomnia Saga, toch kon ik mezelf niet inhouden om er nรณg een klein projectje bij te nemen; de afgelopen week heb ik het eerste deel van een miniserie online gezet, genaamd Eรฉn Dag (Kan Alles Veranderen).

Het verhaal heeft magie, muziek en romantiek als thema, bestaat uit drie hoofdstukken en gaat over een meisje genaamd Mina, dat mysterieuze krachten lijkt te hebben, en Nash, een jonge muzikant die in een donkere periode van zijn leven zit. Als hij echter het pad van Mina kruist, verandert alles…

Je kan het eerste hoofdstuk van Eรฉn Dag (Kan Alles Veranderen) hier lezen op mijn korte verhalen-blog, Lynn’s Paper Heart; abonneer je gratis als je de vervolgdelen niet wil missen!

Deel 2 en 3 zullen de komende weken online worden gezet!

 

โ€ข Op naar april!

In april zal ik het iets rustiger krijgen, hoewel ik weer van alles op de planning heb staan; zoals het afschrijven van de Schimmen en Winter verhalenbundel en de eerste officiรซle correctieronde van Schimmendroom, het vierde deel van de Schimmenwereld Serie, die uit zal komen in augustus! Spannend!

En natuurlijk mag ik het belangrijkste niet vergeten: op 16 april vieren we de boek-releases van Insomnia en Nachtwandelaar! Het duurt niet lang meer…!

Wil jij als eerste kunnen genieten van de eBook release op 15 april? Reserveer dan bij The Black Sheep Indie jouw exemplaar van Insomnia en Nachtwandelaar!

 

– Lynn

Posted by Lynn Robin

4 comments

WOOOOOW! Jij hebt het zeker heel druk gehad ๐Ÿ™‚ Gaaf dat de boeken Insomnia en Nachtwandelaar binnenkort te koop zijn, die ga ik zeker kopen, die moeten in mijn boekenkast ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ Ik volg je korte verhalen al een tijdje, ze zijn geweldig goed geschreven en ik kijk altijd uit naar het volgende verhaal, dus ga ik zeker dit weekend ‘Een dag (Kan Alles Veranderen) lezen – kijk er naar uit! Hee, de recensies over je boeken zijn leuk; helemaal verdient wat mij betreft; je boeken zijn, nogmaals, geweldig, spannend en, altijd weer verrassend! :)!

Hoi Stone! Wauw, super bedankt voor je leuke bericht!! Echt te gek dat je Insomnia en Nachtwandelaar aan je boekenkast toe gaat voegen; ik hoop dat je van de boeken zal genieten! Oh, en natuurlijk ook van “Eรฉn Dag (Kan Alles Veranderen)”! Dankjewel ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜€

Wat een aktie bij jou. Ziet er allemaal goed uit. Ik vind de boeken er erg mooi uitzien! Ook je website is prachtig.

Heel erg bedankt!! ๐Ÿ˜€ Dat vind ik leuk om te horen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.