De Magie van Woorden | Finalist #my2018 op Sweek!

Hallo allemaal!

 

Zoals jullie misschien wel hebben meegekregen op social media, besloot ik begin dit jaar mee te doen aan de schrijfwedstrijd #my2018 op Sweek. Je moest een kort verhaal schrijven, over hoe jij 2018 voor je zag. Eind januari stuurde ik mijn verhaal “De Magie van Woorden” in.

Gisteravond kreeg ik de mail binnen met de uitslag… en ik ben één van de 10 finalisten! 😀

Zo leuk! En een enorme verrassing! Ik had vooral meegedaan omdat ik het idee van de wedstrijd gewoon erg leuk vond en ik het een uitdaging vond om mijn 2018 op mijn manier te vertellen… Dit is dus echt te gek!

Als je het leuk vindt kan je De Magie van Woorden lezen op Sweek, of (als je geen Sweek-account hebt) op LynnsPaperHeart.wordpress!

 

Veel liefs,
Lynn

Posted by Lynn Robin

4 comments

SUPER GEFELICITEERD EN WEL VERDIENT; Ik heb je destijds in 2017 als nieuwe indy auteur van fantasy boeken ontdekt en ben zeker, na het lezen van een aantal door jouw geschreven boeken, van mening dat jij bewijst dat Nederland heel goede fantasy schrijvers heeft! Ik weet dan ook zeker dat steeds meer nieuwe lezers jou binnenkort gaan ontdekken en het met mij eens zullen zijn!

Oooh, wauw, echt ontzettend bedankt voor je mooie compliment!! 😀 Dat maakt me echt heel blij om te lezen! <3 Dankjewel!

Gefeliciteerd, ik vind jouw verhalen geweldig. Altijd een plezier om te lezen.

Dankjewel!! <3 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.