Happy Christmas 2017!

Merry Christmas everyone! πŸ˜€

Ongelooflijk, het is nu echt eerste kerstdag! Het jaar is voorbij gevlogen… maar we zijn nog niet klaar! Het is nu tijd voor Kerstmis en ik vind het altijd belangrijk om Γ©cht te genieten van deze dagen πŸ™‚

Dus ik wens jullie prachtige en vooral ook gezellige feestdagen toe! Ik ga er in elk geval van genieten – en, tja, terwijl ik dat aan het doen ben, zal ik natuurlijk blijven nadenken over alle boeken die ik nog wil schrijven, want mijn brein houdt geen rekening met de feestdagen… De notitieschriftjes zullen altijd binnen handbereik liggen πŸ˜‰

Ik weet niet wat het is met deze tijd van het jaar, maar het is dan net alsof ik nΓ³g meer inspiratie krijg dan ik altijd al heb! Ik denk dat het door de sfeer komt – de lichtjes, de avond die al vroeg invalt, iedereen die bij elkaar komt… Het heeft iets magisch, vind ik!

Maak er een mooie en inspirerende kerst van, allemaal!

Liefs,
Lynn

Posted by Lynn Robin

6 comments

Jij ook hele fijne feestdagen, Lynn Robin πŸ™‚

Dank je, jij ook!! πŸ˜€

Ik wens jou ook een prachtige Kerst!

Ooh, super bedankt! Maak er mooie dagen van! πŸ™‚

Jij ook hele fijne feestdagen, en wat fijn dat je zo veel inspiarie hebt dat beloofd veel goeds voor volgend jaarl

Heel erg bedankt!! Haha, jaaa, er zitten nog heel veel boeken in mijn hoofd ;D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.