Halloween MUSTREAD: wat dacht je van… Schimmenlied!

Volgende week dinsdag is het zover: Halloween! Een dag van grijnzende pompoenen, donkere uren, flakkerend kaarslicht en… vreemde geluiden… zacht gefluister… een aanwezigheid die je niet kan zien… monsters in de schaduwen van je kamer… uh, nou ja, kortom: enge dingen!

Halloween is een feestdag om op te griezelen en hoewel we er hier in Nederland lang niet zoveel aan doen als in Amerika, organiseren mensen toch steeds meer feestjes en decoreren we onze huizen met pompoenen, vleermuizen, spinnen (néé, geen echte), noem maar op.

Maar misschien heb je gewoon geen zin in een feestje. Misschien wil je ’s avonds liever gewoon thuis blijven en… een boek lezen!

Als ik een boek aan zou moeten raden, zou ik – heel ongegeneerd – mijn eigen debuutboek willen aanraden: Schimmenlied, het eerste deel van de 6-delige Schimmenwereld Serie

 

In Schimmenlied lees je over de 17-jarige Lily, die een half jaar geleden haar vriendje is verloren in een auto-ongeluk. Mason was alles voor haar en met hem kon ze muziek maken als met geen ander.

Ze wil hem terug… dus ze gebruikt een ouijabord om contact te leggen met zijn geest. Dat is echter niet het enige wat ze doet – ze opent per ongeluk de poort naar de Schimmenwereld, een wereld tussen leven en dood, een rijk van Schimmen, Gidsen en Wakers; geesten, engelen en demonen.

Een engel vertelt haar dat Mason nog niet over is gegaan naar het hiernamaals en vastzit in het Schimmenmeer… en dat Lily de enige is die hem kan redden. Maar niet zonder gevaar voor eigen leven…

 

Toen ik aan dit boek begon was het eigenlijk de bedoeling dat het een kort Halloween-verhaal zou worden (dit kan je lezen in Schimmenlied – BEHIND THE SCENES #1). Het is uiteindelijk uitgegroeid tot een novelle, maar de griezelsfeer zit er goed in (dat beloof ik je!), dus ik wil dit boek graag aanraden aan iedereen die iets engs zoekt om te lezen ?

Je kan het eBook hier direct kopen, voor €1,99!

Happy Halloween!

 

– Lynn

Posted by Lynn Robin

2 comments

Dit is zeker een aanrader voor Halloween!

Aww, dank je! Ik ben blij om dat te horen! <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.