Aankondiging deel 3 Schimmenwereld Serie: SCHIMMENVLUCHT

Na weken van plannen, voorbereidingen doen, hard werken en cryptische updates op mijn blog en social media delen, is het EINDELIJK zover – dit is de officiële aankondiging van het derde deel van de Schimmenwereld Serie: Schimmenvlucht.

 

• Kruip in de huid van een Waker: Dinah’s verhaal

In dit derde deel komt de derde en daarmee laatste hoofdrolspeler van de Schimmenwereld Serie aan het woord: het is nu aan Dinah om het stokje over te nemen. Dinah hebben jullie al leren kennen in het eerste deel, Schimmenlied, als de Waker die jacht maakte op Lily en Mason. In deel twee, Schimmendans, liet ze nogmaals haar gezicht zien… maar nu is het tijd om te vertellen hoe en waarom Dinah een Waker is geworden – en wat voor rol heeft Eli in haar verleden gespeeld?

Net als in het tweede deel, zullen er ook in Schimmenvlucht een aantal bekende gezichten langskomen die je kent uit de voorgaande delen en steeds meer verhaallijnen zullen met elkaar verwikkeld raken. Ook kan ik alvast verklappen dat dit deel hét startschot is van de volgende drie boeken…:

 

De ramen van mijn ziel zijn opgeslokt. Misschien heb ik geen ziel meer. Zo voel ik me de meeste dagen wel.

Dinah is zes jaar geleden een Waker geworden en iedere dag is het een gevecht om het Schimmenmeer te bewaken en te voorkomen dat ze in de Kerkers belandt; de grootste nachtmerrie van iedere Waker.

Maar het noodlot lijkt andere plannen voor haar te hebben.

Een gezicht uit het verleden duikt op: De gesluierde vrouw.
Als Dinah niet doet wat zij zegt, zal haar zus sterven – maar het is onduidelijk wat de vrouw precies van haar wil.

Dinah is al snel gedwongen om samen te werken met haar vijanden, herinneringen van haar leven als medium worden opgerakeld, beloftes zijn verbroken en leugens komen aan het licht.

Wiens kant zal Dinah kiezen?

 

Bekijk ook de trailer!:

 

Binnenkort te lezen op Wattpad

Net als Schimmenlied en Schimmendans, zal ook Schimmenvlucht te lezen zijn op Wattpad. Het eerste hoofdstuk zal op 28 oktober gepubliceerd worden!

Zoals altijd houd ik er hetzelfde uploadschema op na: dat wil zeggen dat ik iedere woensdag en zaterdag een nieuw hoofdstuk online zal zetten. So stay tuned! 😉

 

Verschijningsdatum eBook, hardcover & paperback

– Het eBook zal vanaf 15 december 2017 te koop zijn met bonusmateriaal

– De hardcover en paperback edities zullen vanaf 16 december 2017 te koop zijn met bonusmateriaal

 

Ik hoop dat jullie ook van dit deel zullen genieten en – zoals altijd – voel je vrij om een berichtje achter te laten of vragen te stellen!

– Lynn

Posted by Lynn Robin

4 comments

Wat een gave trailer, ziet er weer goed uit. Verhaal lijkt me weer lekker spannend,

Dankjewel!! Ik ben zo blij dat je ernaar uitkijkt! <3

Ziet er allemaal weer geweldig uit, Lynn! Zet ‘m op 😀

Dank je!! 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.