Mijn persoonlijke blog: Lynn’s Paper Heart

Schrijven is wat ik het allerliefste doe. Het is mijn passie. Of, om in Lily’s woorden uit Schimmenlied te spreken: mijn zuurstof.

Toch zijn er nog vele andere dingen die ik graag doe, waar onder lezen, muziek luisteren, tv-series en films kijken, nieuwe ervaringen opdoen of mooie dingen bezichtigen – en bloggen. Dus waarom zou ik dat niet eens gaan combineren?

Aangezien ik wil dat dit blog mooi aan blijft sluiten op mijn website, heb ik besloten om het te laten voor wat het nu is – een blog waar ik kan vertellen over alle boeken die ik schrijf, het uitgeven van die boeken en belangrijke updates.

Dus om toch te kunnen delen wat mij allemaal inspireert en dagelijks bezighoudt, heb ik een nieuw blog tot leven geroepen: Lynn’s Paper Heart.

Ook daar zal ik over mijn eigen boeken en schrijfavonturen vertellen, maar het zal vooral een heel persoonlijk blog worden en je zal er in de toekomst voornamelijk boekreviews vinden van mijn favoriete young adult en new adult boeken. Als het je leuk lijkt, bezoek dan hier Lynn’s Paper Heart en abonneer je!

Behalve indie-auteur ben ik nu dus ook boekblogger – ik kijk ernaar uit om nog veel reviews te gaan schrijven en over andere boekige dingen te praten (;

– Lynn

Posted by Lynn Robin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.