De Schimmenwereld Serie – 6 delen, 3 oogpunten

De Schimmenwereld Serie is een 6-delige young adult/urban fantasy boekenserie waar ik momenteel aan werk. Alle delen zullen gratis te lezen zijn op Wattpad (check mijn Wattpad account hier!).

De eerste zeven hoofdstukken van deel 1, Schimmenlied, staan nu inmiddels online en je hebt kennis kunnen maken met Lily, de hoofdrolspeelster.

Het leek me echter wel handig als ik nu eens wat meer zou vertellen over de Schimmenwereld Serie – de serie heeft namelijk een nogal specifieke opbouw.

Om te beginnen zullen de eerste drie delen novelles zijn en iedere novelle zal verteld worden vanuit een ander oogpunt. Deel 1 wordt verteld vanuit het oogpunt van Lily; deel 2 wordt verteld vanuit het oogpunt van een jongen genaamd Blaze; en in het derde deel komt Dinah aan het woord, een karakter waar je in Schimmenlied al kennis mee hebt gemaakt.

Deel 4, 5 en 6 zullen korte romans worden, waarin dezelfde karakters weer aan het woord zullen komen! In deel 4 lees je weer over Lily, in deel 5 over Blaze en in deel 6 over Dinah.
Per deel zullen de levens van de karakters steeds meer met elkaar verstrengeld raken en uiteindelijk zal het één groot verhaal vormen.
Ik hoop dat jullie me zullen vergezellen op deze reis, zullen genieten van het verhaal en net zoveel om de karakters zullen gaan geven als ik 🙂

– Lynn

Posted by Lynn Robin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.