VERSCHIJNT IN 2018

• Schimmenstad (De Schimmenwereld Serie deel 5)

In het vijfde deel van de Schimmenwereld Serie gaat het verhaal verder vanuit het oogpunt van Blaze, die probeert evenwicht te vinden tussen zijn leven in de gewone wereld en zijn leven in de Schimmenwereld - maar dat is nog moeilijker dan hij al dacht… vooral als blijkt dat hij een grotere rol speelt in de oorlog dan iedereen ooit had kunnen verwachten. Schimmenstad verschijnt in december!

VERSCHIJNT IN 2019

• Lichtwandelaar (De Slaapwandelaar Mini-Serie / een INSOMNIA SAGA boek)

Dit is het tweede en laatste deel van de Slaapwandelaar Mini-serie en gaat direct verder waar Nachtwandelaar is geëindigd; zal Nina de waarheid over haar familie weten te ontrafelen? En is Raphael oprecht, of houdt hij er een verborgen agenda op na?


• Somnus (De Slaapwandelaar Duologie / een INSOMNIA SAGA boek)

Dit is het tweede en laatste deel van de Slaapwandelaar Duologie; Jodi en Kay zijn het gezicht achter de verzetsgroep Insomnia en jagen bijna iedere nacht op Nachtsluipers, om de wereld een veiligere plek te maken. Ze denken dat Kasteel Insomnia ver achter hen ligt en dat Annabelle verslagen is… maar het lijkt erop dat de gebeurtenissen van een half jaar geleden hen blijven achtervolgen.


• Schimmenstof (De Schimmenwereld Serie deel 6)

Het zesde en daarmee laatste deel van de Schimmenwereld Serie, verteld vanuit Dinah’s oogpunt. Alles komt tot een climax… maar wie zal als overwinnaar uit de strijd komen; en tegen welke prijs?


• Schimmen en Winter (De Schimmenwereld Serie verhalenbundel)

Deze verhalenbundel bevat vier korte verhalen met een winters en magisch thema, geschreven vanuit de oogpunten van Lily, Mason, Blaze, Saffron, Dinah en Eli. Drie van deze verhalen spelen zich af na de gebeurtenissen van het laatste deel, Schimmenstof (deel 6). De Schimmen en Winter verhalenbundel verschijnt in december 2019!

VERSCHIJNT IN 2020

• Paper Heart Verhalenbundel

Deze verhalenbundel bevat tientallen korte verhalen, die allemaal op zichzelf staan en afhankelijk van elkaar te lezen zijn. Ieder verhaal heeft zijn eigen boodschap, vaak met een fantasy-twist, romantiek en een vleugje magie.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: